DLACZEGO POWSTAŁ TEN BLOG?

Blog ten powstał za namową mojej rodziny, przyjaciół i znajomych, którym bardzo dziękuję za motywację 🙂

Odkąd zmieniłam swoje odżywianie i schudłam ponad 24 kg wiele osób pytało jak to zrobiłam? Odpowiedź jest prosta – LCHF (low carb high fat), dzięki któremu gotowanie stało się moją pasją. Wspólnie z mężem i córką zaczęliśmy przygotowywać pyszne a zarazem zdrowe posiłki, które nie wymagają nadzwyczajnych zdolności kulinarnych a przy tym są bardzo sycące i pomagają pozbyć się nadprogramowych kilogramów lub utrzymać szczupłą sylwetkę. Nie chcąc zaśmiecać dłużej prywatnego konta na Facebooku, gdzie czasem publikowałam zdjęcia z naszego rodzinnego gotowania podjęłam decyzję o założeniu bloga. I tak oto jestem! 🙂

Znajdziecie tutaj zasady i porady dotyczące odżywiania wg LCHF, listy niezbędnych oraz zakazanych składników, rekomendowane produkty i przede wszystkim pomysły i przepisy na śniadania, obiady, kolacje, przekąski i desery. Jednak szybko przekonacie się, że komponując odpowiednio posiłki wystarczą Wam zaledwie 3 dziennie bez uczucia głodu, osłabienia i ochoty na słodycze czy przekąski 😉

„Lajkujcie”, udostępniajcie, zapraszajcie znajomych i śledźcie mojego bloga na Facebooku, dzięki czemu żaden wpis Wam nie umknie a ja będę wiedziała, że to co robię ma sens 😉